Schuimblussers schoon en milieuverantwoord

Posted by | juli 23, 2015 | Geen categorie | No Comments

Hoe zit het met milieuvriendelijke schuimblussers?
Schuimblusser.nl gaat hier verder op in! Lees meer na de klik.

Wanneer u een afweging maakt voor de aanschaf van een brandblusser in een bedrijf, studentenhuis, appartementencomplex, opslagloods of gewoon bij u thuis dan kunt u ook kiezen voor een schuimblusser met een milieukeur. Bij stichting milieukeur kunnen fabrikanten zich aanmelden wanneer ze brandblussers afvullen met milieuvriendelijk blusschuim. Dit blusschuim is minder belastend voor het milieu dan de normale reguliere blusschuimen.

Niet elektrisch geleidend

Door de speciale blusnozzle van de Polmai BIO schuimblusser is niet alleen de blussing optimaal maar is de blusstraal ook nog eens niet geleidend. dit houdt in dat op een veilige afstand zelfs elektrische apparatuur kan worden geblust. Een mooi pluspunt dus voor een zeer breed inzetbaar brandblusapparaat.

Polmai schuimblussers kunnen dus veilig worden gebruikt bij keukenapparatuur, computers, schakelkasten en printers.

Wanneer u onervaren bent in het blussen van een brand(je) dan kunt u het beste voor een (sproei)schuimblusser kiezen, deze schuimblussers zijn zeer eenvoudig te bedienen en de bluscapaciteit is hoog.

Elke 5 jaar moet een schuimblusser opnieuw worden hervuld met vers blusschuim bij het uitgebreide onderhoud wordt de binnenkant van de cilinder grondig bekeken, hier kunnen barsten en blazen te zien zijn in de coating. Bij goedkope schuimblussers wordt de coating nog wel een verwaarloosd waardoor afkeur na 5 jaar een feit is.

Met Polmai schuimblussers bent u verzekert van 5 jaar garantie, een veilig gevoel. Een echte Polmai schuimblusser is aan de onderzijde van het transfer voorzien van een kwaliteitsteken “Made in Germany”

Leave a Reply

Your email address will not be published.