Schuimblusser 6 liter

Posted by | december 15, 2014 | Geen categorie | No Comments
schuimblusser

De meest verkochte schuimblusser is toch wel de 6 liter, deze is vrijwel overal inzetbaar en biedt een grote bluscapaciteit. Benieuwd naar de andere formaten?

Schuimblussers bestaan in diverse maten, een schuimblusser heeft een inhoud die wordt aangegeven in liters. Als u een schuimblusser wilt kopen moet u zich natuurlijk eerst afvragen waarvoor u de schuimblusser wilt gaan gebruiken. Voor een schuimblusser die u in de auto wilt plaatsen hoeft u geen grote schuimblusser te bestellen. Een schuimblusser met 2 liter inhoud is voldoende. Voor een garage, tuinhuis of een loods kunt u beter een schuimblusser van 6 liter kopen, de bluscapaciteit is dan veel hoger u heeft een grotere kans dat de brand uit zal gaan wanneer u deze schuimblusser zult gebruiken. Wanneer u echt twijfelt dan kunt u nog voor een schuimblusser kiezen met een inhoud van 9 liter. Alle schuimblussers zijn geschikt voor A en B branden.

Schuimblusser 2 liter, speciaal voor campers, boten, huizen en auto’s.

Schuimblusser 6 liter, speciaal voor loodsen, kantoren, grote voertuigen, fabrieken en situaties waar u zeker niet met een 2 liter blusser uit de voeten kunt.

Schuimblusser 9 liter, speciaal voor de situaties als bij een schuimblusser van 6 liter maar dan met extra capaciteit om te blussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.