Prymos schuimblussers

prymos schuimblusser spray brandblusser

Deze compacte brandblusser spray wordt gelooft om zijn wonderlijke prestaties, maar is de Prymos brandblusser wel het sprookje wat er beloofd wordt? Of is het ook weer een van meesterlijk uitgevoerde verkoop trucs? Wie even op google gaat zoeken komt bij het intikken van alleen Prymos al diverse hits tegen.

Te beginnen met de Duitse pagina, vanwaar je meteen kunt zien dat de Prymos brandblusser een Duitse uitvinding is die nu naar Nederland gekomen is en nu dus ook hier haar wonderen mag gaan vertonen.

Nu zijn we benieuwd

Althans, ik ben wel benieuwd en vooral hoe ik, zonder dat ik een Prymos brandblusser aan moet schaffen en daarna mijn bank in de fik zetten, erachter kan komen dat de Prymos brandblusser werkelijk doet wat er beloofd wordt. Ik begin weer met google en ga als eerste op een Nederlandse site kijken die producten van Prymos aanbiedt, om daar op die site bij informatie al vrij snel een youtube filmpje tegen te komen.

Het lijkt zo simpel net als met een bus haarlak even schudden, het plastic dat om de dop heen zit verwijderen en meteen spuiten. En verdomd ik zit bijna met open mond te kijken, eerst staat er een kerstboom best wel in lichterlaaie en een mevrouw blust dit in luttele seconden met de Prymos blusser, ik ben geïnteresseerd.

Ik ben geen liefhebber van vuur (ik heb in mijn jeugd een keer een tafel in lichterlaaie gezet met een waxinelichtje), en zou (ondanks mijn BHV training) het liefste meteen vluchten. Maar met een brandblusser als deze? Die het formaat heeft van een grote bus haarlak en precies hetzelfde werkt? Zou ik me wellicht nog wel een keer bedenken en proberen te blussen.

Ideaal product?

Ja daar lijkt het wel op, iedereen kan deze blusser onder welke omstandigheid ook gebruiken. Zelfs als je minder kracht in je handen of armen hebt. De blusser is ideaal voor mensen op leeftijd, als ik naar mijn opa kijk die pas nog het plafond zwartgeblakerd heeft omdat hij vlam in de pan had? Die wist niet meer dat het deksel op de pan doen een van de eerste veilige oplossingen is, en hij had geen blusser in huis.

Wie weet hoe dat had kunnen aflopen, maar ik dwaal af, gezien de generatie die op leeftijd is toch wel iets mankeert (in het algemeen ik wil niemand benadelen) of ze nu vergeetachtig worden, niet meer zo goed kunnen lopen of gewoon in zijn algeheel krachtverlies hebben. Zelfs zij weten hoe ze deze blusser moeten gebruiken, je doet de dop eraf en je spuit. Een kind kan de was doen, en het is wel zo zelfs kinderen kunnen deze blusser met gemak gebruiken.

Ook omdat de blusser in geen geval schadelijk is voor mensen en daarnaast nog eens milieu vriendelijk is.

Al met al lijkt dit wel echt de ideale blusser te zijn of het nu voor in de keuken is, in de auto, op kantoor of in de caravan. De blusser is klein, compact en zeer gemakkelijk in gebruik en ook nog eens minimaal drie jaar houdbaar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.