Prymos Brandblusser

Posted by | juli 29, 2014 | Schuimblussers informatie | No Comments
prymos schuimblusser

Prymos blusser kopen?

Bent u op zoek naar een PRYMOS Spraybrandblusser? De Prymos spray werkt als een deken over de brandhaard de brand wordt verstikt en dooft onmiddellijk.

Prymos blusspray is een nieuw blusmiddel op basis van schuim met een hoge bluskracht. De Prymos Spraybrandblusser hoeft niet jaarlijks onderhouden te worden, dit is makkelijk voor op de boot, in huis en in de auto. Wij zijn een officiële verdeler van Prymos Koster en verkopen de spraybrandblussers via Brandblusserxl een onderdeel van Polmai Brandbeveiliging uit Barendrecht. Polmai heeft een eigen onderhoudsdienst voor alle merken brandblusmaterialen en veiligheidsmiddelen. Wilt u dus een blusspray brandblusser bij ons kopen dan bent u aan het juiste adres.

 

Een Spray brandblusser is in verschillende vormen verkrijgbaar hieronder een blusspray overzicht

 

Spray brandblusser – type professioneel en brandklasse A, B en F

Spray brandblusser – type horeca en brandklasse A en F

Spray brandblusser – type universeel en brandklasse A en F

Spray brandblusser – type auto, camper en boot en brandklasse A en B

 

De inhoud ,de zogenaamde blusspray ook wel schuimconcentraat, van de spray brandblussers is gebaseerd op micro-fog technologie (MFT®) en uit zich in de fijne verneveling voor een optimale blussing van het object. Alle spray brandblussers zijn minimaal 5 graden vorstvrij, de auto,camper en boot samen met de spray brandblusser horeca zijn zelfs tot 15 graden vorstvrij.

 

Voor elke situatie vindt u dus wel een geschikte spray brandblusser. De Prymos spray brandblusser is een unieke verschijning in Nederland. Wist u dat een Prymos schuimblusser met de kleine inhoud blusspray een schuimblusser van 6 liter aan kan? De uitgebreide testprocedures en certificering die het KIWA NCP heeft uitgevoerd hebben uitgewezen dat dit dus mogelijk is. In Duitsland is de Prymos spray brandblusser ook getest en gecertificeerd door de MPA in Dresden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.