Op het internet zijn veel verschillende soorten 6 liters te koop. Wat is het verschil precies?

Posted by | januari 14, 2016 | Geen categorie | No Comments

Wanneer u zoekt op een schuimblusser of schuimblussers heeft u genoeg keuzes van het aanbod schuimblussers. Toch is de prijs vaak verschillend. Hoe kan het nu dat de ene schuimblusser € 38,- is en de andere € 145? Dit heeft te maken het productie proces. Wij leggen u het uit!

De duurdere varianten zijn veelal geproduceerd in Duitsland & Italië, u begrijpt dat de Europese wetgeving erg strict is. Daarom zijn de Europese schuimblussers vaak van (zeer) goede kwaliteit. Dit kunt u bijvoorbeeld zien aan de afwerking van de schuimblusser. De onderdelen zijn bijvoorbeeld vaak van messing. Een duurzaam product! Maar uiteraard zit daar juist de prijskaart aan.

De goedkope schuimblussers worden gemaakt en gefabriceerd in Azië, de prijzen daarvan liggen beduidend lager dan in Europa. Toch zijn de schuimblussers van goede kwaliteit! De schuimblussers die schuimblusser.nl in samenwerking met Brandblusser XL verkoopt hebben een officieel rijkstypekeurmerk. Dit betekend dat de schuimblusser wettelijk is toegestaan in Nederland. De werking van de blusser is uiteraard exact hetzelfde als de duurdere variant, maar de kans op een gebreken is vaak sneller te merken bij deze schuimblusser dan bij een duurdere variant.

Wilt u toch meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.