Auto brandblusser kopen? Laat je adviseren!!

Posted by | juni 30, 2016 | Geen categorie | No Comments
Auto schuimblusser

Bent u van plan om brandveiligheids middelen te kopen voor in uw auto? Of misschien wel uw caravan/camper? Goed bezig!! Maar.. we horen u al denken: “Wat zou ik dan nodig hebben voor brandblusser?”. De keuze is niet echt heel moeilijk: Altijd een schuimblusser! Een schuimblusser is dé blusser die u nodig heeft in de auto. Dit heeft echter meerdere factoren.. Meer weten?

 

Een schuimblusser is de meest verkochte brandblusser die Brandblusser XL heeft. Niet gek ook als je weet dat de schuimblusser een erg effectieve blusser is in 1 van de meest voorkomende brandbare situaties: Huis, Auto & Kantoren. Maar wat maakt de schuimblusser dan zo perfect? Zeker als ik hoor dat de schuimblusser de juiste brandblusser voor in de auto is.
Een schuimblusser is gemaakt van een water + premix. Zo laat het bijvoorbeeld geen schade achter bij elektronica. Stel dat u dus een brand heeft bij het motorcompartiment, dan zou u met een schuimblusser de schade kunnen beperken zonder hier later een flinke berg last van te krijgen bij o.a. de elektronica.

Ook zijn voornamelijk de auto brandblussers erg goedkoop. Wilt u dus een auto brandblusser kopen? Kies dan voor een schuimblusser voor in de auto.

Meer informatie: Auto brandblusser kopen schuimblusser

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.